i.imadeself.com! » Дограма „Дървен калъф за флаш памети„ Направи си сам “

Направи си дървен калъф за флаш устройство
Изработен стилен дизайнерски аксесоар направете го самиВинаги изглежда ярко и необичайно, особено ако това е флаш устройство в дървен калъф. Това обаче ще изисква много време и усилия, но повярвайте ми - резултатът ще си заслужава. За да направите оригиналната светкавицазанаяти със собствените си ръце ще ви трябват: три дъски, остър нож, резачка, свредла за дърво и метал, пила, пила, епоксидно и супер лепило.

Направи си сам домашен калъф за флаш устройство от дърво

Първо трябва да изрежете три дъски, които ще бъдат с по-големи размери от дъската от флаш устройството. Едно нещо трябва да бъде направено от различен от другите два сорта дървесина - това ще даде на занаята интересен и стилен вид.

В резултат точно това трябва да изглеждат трите ви заготовки.

Сега в централната дъска трябва да направите дупка, в която трябва да фиксирате флаш картата. Дупката трябва да пасва много добре, а краищата й могат да бъдат намазани със супер лепило.

Сега трябва да направите твърд слой, така че флаш устройството да не се счупи със значително физическо натоварване. Например, често се случва, че флаш дисковете просто избухват от техните пластмасови калъфи, какво ще кажете за дървените.
За това е перфектна монета от рубла, която трябва внимателно да се почисти с шкурка. (Почти полски). След това, използвайки епоксидна смес, лепим металната заготовка към дървения калъф. Предварително, разбира се, правим дупка в монетата със свредло и файл, в който ще премине USB конекторът.

Трябва да получите такова „грубо“ флаш устройство, с което все още трябва да работите много. По същия начин, следвайки горните инструкции, трябва да направите корица за занаята на вашия автор. Моля, обърнете внимание, че след всички извършени операции, занаятът все още не изглежда стилен.

За да може флаш устройството на автора да получи наистина „презентация“, детайлът трябва да бъде внимателно обработен с файл. След това повърхността може да бъде лакирана (или можете да оставите естественото дървено покритие непокътнато) Съгласете се, че този занаят ще бъде наистина оригинален аксесоар. Обзалагам се, че никога няма да видите такова флаш устройство.


10
8.6
9.2

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...