i.imadeself.com! » прашка с дървен чатал Как да направите стрелба мини уеб стрелец от хартия!

Как да направите стрелба мини уеб стрелец от хартия!


Добър ден на всички! В днешната статия бих искал да ви покажа как промених и намалих предишната. модела уеб-базирана хартиена стрелба, която стреля малки снаряди.

Новият модел е поне 4 пъти по-малък от стария, но снима не по-лошо. Следващия път искам да опитам да сложа на този модел списание с няколко касети, които ще се продават автоматично при зареждане, тъй като поради много малкия размер това подобрение ще бъде трудно да се направи, но ще се опитам. Така че чакайте.

видео:


И така, за да направим мини уеб шутър от хартия, трябва:
-5 бележки за бележки
Лист хартия A4
- две или три малки гумени ленти за тъкане
дръжка на прът
велпапе

От инструментите ще се нуждаем също:
термо лепило
-Scissors
- щипки или клещи
запалка или кибрит
лента или лепило
супер лепило

И така, на първо място, трябва да навиете една тънка тръба от листовка за бележки, за това внимателно навийте ръба, след това завъртете напълно тръбата и запечатайте края с лента или лепило:Сега вземаме още един лист за бележки, поставяме върху него тънка тръба, както е показано на снимката и започваме да увиваме листа около него, след което фиксираме целия ръб с тиксо. Общо имаме нужда от 3 такива тръби. Лошите ръбове трябва да бъдат подрязани предварително:


Сега нарязваме една от дебелите тръби приблизително в подовете и копаем един от краищата със супер лепило:

Ние лепим нашите тръби, както е показано на снимката, това трябва да се направи много внимателно, така че всички тръби да са успоредни една на друга:

Вземете тънка тръба, отрежете тънките й краища, след това добавете малко горещо лепило към единия ръб и стиснете малко този ръб:

Сега огъваме ръба, в който горещо лепило беше капено с около един сантиметър, след което поставихме нашите еластични ленти на завоя, затягаме завоя и използваме скоч лента, за да фиксираме цялата тази структура, по принцип това е възможно с горещо лепило. Като цяло този дизайн трябва да работи:

По нашия дизайн правим две малки разрези от дебелите тръби от лицевата страна, те също могат да се капят със супер лепило:

Сега ние вземаме нашия детайл от тънка тръба и го вмъкваме в средната дебела тръба на друг детайл, еластичните ленти трябва да бъдат фиксирани върху изрезите, които направихме, като цяло трябва да се окаже така:

Вземете лист А4 и го нарежете на половинки, след което започнете да го сгъвате, като отстъпите 1-1,5 см, след това залепете всичко с лента, това трябва да е лента:

Сега трябва да направите "бримки"
Изрязваме един лист от бележки приблизително наполовина, след което добавяме всеки сегмент повече от половината и го залепваме, а след това залепваме от един от краищата голяма лента хартия, така че като цяло на една от страните му да се получи проход, както е показано на снимката:Другият край на този детайл трябва да бъде отрязан по такъв начин, че да може да премине през дупките на нашите хартиени контури (този детайл е монтиране на ръката, така че трябва да го коригирате индивидуално за себе си)

След това изваждаме сърцевината от писалката и с помощта на клещи изваждаме металния край, това трябва да стане на ненужно парче хартия или парцал, тъй като мастилото може да се излее. Изсипете горещо лепило в образувания отвор:

Взимаме кибрит или запалка и като нагряваме огъваме един от краищата на пръта, огъването трябва да е дълго около 1 см. След това, ако желаете, изрежете квадратчета от 1 см на 1 см от картон и ги залепете на този завой за по-добро захващане с пръст:

Ние залепяме нашата структура от хартиена тръба към стойката на рамото точно в центъра:

С помощта на супер лепило намаляваме задния отвор на дебела тръба, така че пръчката от дръжката да излезе от него с леко затягане:

Вмъкваме нашия прът от дръжката в тръбата, в която дупката е била намалена и това е всичко. Нашият мини уеб стрелец е готов и остава само да го тестваме! За да направите това, първо трябва да го поставите на ръката си, както ви е удобно, затегнете монтажа, навийте малки хартиени черупки, след това ги поставете в средната (в моя случай розова) дебела тръба, издърпайте обратно „затвора“, както е показано на снимката, и го поправете дебел тубул с пръчка, прицелете, натиснете пръчката от дръжката и стреляйте! Този дизайн, въпреки че е много малък, но не снима лошо, мисля, че е идеален за същите офис войни или за забавление от друга. Забавно и безопасно нещо, затова ви съветвам да го направите.


Е, благодаря на всички за вниманието
10
8.8
5.2

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...