i.imadeself.com! » Мангали и скари »Пушек-барбекю-барбекю от газови бутилки направете сами

Направи си сам барбекю барбекю от газови бутилки

Уважаеми посетители на сайта, от материала, представен от автора, ще научите как самостоятелно да направите пушек-барбекю-барбекю от газови бутилки, тоест се оказва 3 в 1 ома, много удобно между другото.

Днес сред летни жители и собственици на селски къщи е популярна темата за създаването на всякакви видове барбекюта, димни къщи, барбекю, печки и др. Хората започнаха да се отпускат повече със семействата през уикендите, които отиват да пържат барбекю в страната, което може да бъде по-добре от чист въздух и вкусно приготвено барбекю))

Но за да приготвите всичко здраво и ефикасно, имате нужда от барбекю грил, пушек, барбекю, например, авторът направи това чудо от стари газови бутилки. В началото майсторът просто направи барбекю грил от цилиндър, след това искаше да подобри създаването си и той добави още един малък 25-литров цилиндър като пушек, а голям цилиндър служи като камера за пушене. Отделенията общуват помежду си, малкото е разположено на по-ниско ниво, за да образува течение и димът независимо преминава в отделението за пушене.

Малък балон може да се използва и като барбекю или барбекю, там има само една скара и 2 пъти по-малко шишчета, но общо с голям балон можете да увеличите производителността на барбекю / час)))

И така, нека да разгледаме какво е необходимо за създаването на пушек-барбекю-барбекю?

материали

1. 25 литра газова бутилка
2. фитинги
3. 50 мм метална тръба
4. ламарина 2-3 мм (за капак)
5. контур 2 бр
6. държачи за писалки
7. тръба 50 мм дължина 1,5 м
8. ограничител на отваряне на капака (фитинги)

Инструментите

1. български (ъглошлайф)
2. заваръчна машина
3. тренировка
4. чук
5. файл
6. владетел
7. маркер
8. клещи

Стъпка по стъпка инструкции за приготвяне на пушек-барбекю-барбекю направете го сами.

Както бе споменато по-горе, авторът вече имаше основното барбекю от газов цилиндър (Между другото, сайтът има предишен материал за това как да направи барбекю и правилно да отреже газов цилиндър) Но майсторът реши да подобри дизайна си и да увеличи функционалността си, и като резултат, производителността , добавяйки към съществуващото барбекю все още малко отделение.
Стар 25-литров газов цилиндър беше взет като изходен материал (вижте уебсайта как да режете газов цилиндър). Цилиндърът беше нарязан в съответствие с всички правила за безопасност.
След това в крайната част от него с помощта на шлифовъчна машина е изрязан технологичен отвор под формата на елипса, през него два цилиндъра ще комуникират.
Авторът прилага отрязано парче от балона към края на големия балон и изчертава контур с маркер, за да се смила впоследствие същия отвор в мелницата, както на малкия балон.
След това майсторът пристъпва към производството на капачката на малкия цилиндър, а именно той прави маркирането с маркер и прави шлифовъчната машина нарязана по предвидения контур, но не е необходимо да режете всичко наведнъж. Правим един разрез и веднага заваряваме бримките и едва след това целият капак се изрязва.
Примките са заварени.
Друг технологичен отвор във формата на триъгълник е направен в противоположния край на малкия балон, който ще служи като вентилатор и ще регулира въздушния поток в горивната камера.
В голям цилиндър в крайната му част се прави и дупка за инсталиране на коминна тръба.
Диаметър на тръбата 50 mm, дължина 1,5 m.
След което авторът заварява два цилиндъра в едно цяло.
Това всъщност се случва.
Държачите на дръжките са заварени върху малък балон, а самата дървена дръжка е направена от лопата.
Ограничител, изработен от армировка, също е заварен за определен ъгъл на отваряне на капака на барбекюто.
Монтиран е амортисьор, той е с малко по-големи размери от самия отвор и съответно служи за регулиране на подаването на въздух и сцеплението.
Веднага след като авторът завърши основната работа, той веднага започна да тества и проверява работата на пушек. Дървата за огрев се поставят в камерата на малък цилиндър и се прави пожар.
След разпръскването на дървата за огрев завъртаме клапата до минимум, за да поддържаме тлеенето в горивната камера.
Препоръчително е да използвате елхово дърво, върху тях се получават много ароматни пушени меса. Авторът пуши пилешки крилца и колбаси, пушени в продължение на час.
Периодично отворете капака на камерата за пушене и проверете състоянието на продукта.
Проектът отлично се справя с комина.
Необходимо е също така да инсталирате термометър върху капака на димната баня, така че да е ясно каква температура е вътре в камерата за пушене и тя може да бъде регулирана.
Авторът се сдоби с барбекю грил 3 в 1 ом, пушек, което е много удобно и функционално и най-важното в бюджетната версия, тъй като старата газова бутилка може да бъде намерена в металната приемна точка, където ще се продава на цената на желязо, а останалите малки неща можете да намерите в у дома работилница, термометърът е евтин (може да се поръча от Китай например)

Както виждате, прост човек може да направи всичко, просто трябва да сте умен и да сложите ръце на него. Представяме ви стъпка по стъпка инструкция, така че ние я вземаме и изпълняваме. Отидете за приятели!

Това завършва статията. Благодаря на всички!
Елате на гости често и не пропускайте най-новото в света на домашно приготвени стоки!
10
8.3
8.7

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
2 коментари
Видео за производството на барбекю пушек:
И самото месо се развихри.

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...