i.imadeself.com! » мебели » Шкафове и рафтове »Рафт за обувки, изработен от картонена тръба

Поставка за обувки от картонена тръба


Доста необичайна и в същото време лесна за изработка идея за създаване на домашен рафт за обувки от картонена тръба. Такъв рафт е идеален за тези, които са се преместили в нова къща, но все още не са успели да ги носят със себе си мебелитеили просто за тези, които искат нещо необичайно за интериора на антрето си.

Материали и инструменти:

картонена тръба
-pila
-kley
-lak
-Colors

Описание на производството на рафтове за обувки:

Първа стъпка: рязане на тръбата.


Основният материал за създаване на багажник за обувки беше картонена тръба, която може да бъде закупена във всеки магазин за хардуер. Такива тръби често се използват в строителството за изливане на бетон. Те се продават в размери от 16 до 100 см в диаметър, следователно, можете лесно да изберете правилния размер на тръбата, за да пасвате на обувки.

Тъй като придобити тръби бяха дълги 120 см, авторът реши да ги наряза на 30 см дължина. Тези сегменти ще бъдат оригинални клетки за съхранение на обувки. Въпреки факта, че тръбите са доста издръжливи, те са доста поносимо нарязани с помощта на обикновена ножовка.


Стъпка втора: Лепене на клетки.

Освен това от получените сегменти се сглобява рафт, както е показано на снимките. За да закрепи клетките заедно, авторът използва PVA лепило. Слепвайки всяка клетка една към друга, резултатът е необичаен рафт, който е идеален за съхранение на обувки.


Трета стъпка: Оцветяване.

Въпреки факта, че картонената тръба, използвана за създаването на рафта, е доста силна, все още мръсотията и водата, донесени от улицата, могат да разрушат външния й вид. За да се предпази повърхността на рафта от влага, беше решено да се боядиса и лакира.

По принцип това може да се направи по всяко време, но за удобство и по-бързо изсушаване авторът препоръчва боядисване преди етапа на сглобяване, когато всички клетки все още са разделени една от друга.
0
0
0

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...