i.imadeself.com! » За деца »Детско бюро направете сами

Направи си бюро

Направи си бюро

Здравейте на всички влюбени Направи си самкакто обикновено във всяко училище има такова мебелитекато училищно бюро, което е основната част от интериора на всяка образователна институция. Бюрото може да се използва с предимство и в домашни условия, поради което е решено да се направи бюрото направете го сами за деца. В тази статия ще ви разкажа как авторът е направил малко бюро на подходяща възраст със собствените си ръце и удобен стол, който ви позволява удобно да прелиствате книжки с картинки, да рисувате, да висите от глина или да подреждате играчки. Преди производството трябва да вземем решение за необходимите материали за това.

За да сглобим този домашен продукт, се нуждаем от:
* Пиано бримки с дължина 50 см.
* Кон-фирми.
* Самонарезни винтове.
* Шкурка.
* Метални ъгли.
* Изрежете мебелната дъска от бор, за бюрото съгласно схема 1, и за стола според схема номер 2.

Това е, че всички материали са готови.

Ще ви трябват и инструменти:
* Електрическа фреза.
* Отвертка.
* Шлайф за улесняване на работата на шлайфане.
И така изглежда чертежът на бъдещото ни училищно бюро, тъй като правенето на части с размери, взети от главата, ще бъде не само грешно, но и не точно.

Първа стъпка.
На първо място, трябва да сглобите бюрото и чак след това стола, така че постепенно започваме очарователния процес на сглобяване. Както обикновено, всички дървени части трябва да имат най-малката грапавост, която с други думи просто да бъде криптирана. Най-добре е да смилате на шлифовъчна машина или с мелница, ако я няма, тогава можете да използвате обикновена шкурка. Тя трябва да бъде обработена с шкурка с размер на зърното първо голям P40, след това среден P120 и по-малък P220. Коригираме остри ъгли с мозайката, като по този начин ги закръгляме. След шлайфане е необходимо да изрежете полукръговите прорези в краката, това се прави така, че детето, което седи на бюрото, да не изпитва дискомфорт, а също така, че коленете да не почиват при обръщане в страни.

Стъпка втора
Сега трябва да прикрепите краката с дъното на чекмеджето, правим това с помощта на постелка, по-добре е да ги завиете с отвертка в дупките, които трябва да се направят предварително, диаметърът на които е малко по-малък. Спускаме дъното с 8 см по-ниско от ръба на всеки от краката, както е показано на фигурата съгласно схема 3. След това фиксираме предната стена на кутията, като вземем предвид, че горният й ръб трябва да е на ниво с краката, така че кутията да се окаже почти перфектна и дори.Въоръжени с отвертка, ние прикрепяме задната стена на училищното бюро към тях върху винтовете, получената издатина трябва да се окаже с няколко сантиметра по-висока от краищата на самите крака.

Стъпка трета
Училищно бюро без плот, това не е училищно бюро, така че сега ще го прикрепим, но за това ще ни трябва пиано контур, трябва да го фиксираме, така че свободното му движение да ни позволи да вдигнем и спуснем плота без никакви затруднения и залепване, а също и да повърхността при затваряне имаше равна повърхност, за по-добър контакт и равномерност. Резултатът е чекмедже със среден размер под плота, в което можете да съхранявате неща като албуми, книги за оцветяване, аксесоари и много различни малки неща.

Също така си струва да се има предвид, че изпъкналият ръб на задната стена на бюрото не позволява на дръжката и подобни на нея да се плъзга надолу и да пада върху пода, което може да бъде оставено на плота, без да се страхува, че дръжката ще се изтърколи някъде, когато капакът се повдигне, както на снимка 2.

Стъпка четвърта
И така стигнахме до създаването на стол, ние също го правим от дърво, след което краката му са фиксирани под ъгъл към седалката, които закрепваме с трапецовидна опорна дъска, тя трябва да бъде поставена в средата между тях, както е показано на фигура 4. за укрепване на структурата, знаейки, че децата обичат да се люлеят на стол, всичките му детайли в ставите трябва да бъдат фиксирани с метални ъгли, които могат да бъдат свързани помежду си с мебели, вижте снимка 3. Също така закрепваме облегалката, както е показано на снимка 4. Можете да увеличите стабилността, като изрежете на нож ах в носеща част полукръгли вдлъбнатини. Преждевременно изрежете жлеба за облегалката на седалката, което е показано на снимка 5. Последният беше заоблен и изрязан във формата на сърце в горната част, така че столчето да се носи по-лесно, най-лесно е да изрежете такава форма с помощта на мозайката според предварително начертана снимка.

В края мебелите за дома са лакирани в два слоя, защитени от влага и други влияния.

Благодаря на всички и успех на вас домашно.
0
0
0

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...