i.imadeself.com! » удобства » шайба »Преносима пневматична станция за въздушна четка в корпуса от компютърния системен модул

Преносима пневматична станция за въздушна четка в калъфа от компютърната система

Преносима пневматична станция за въздушна четка в калъфа от компютърната система
Уважаеми посетители на сайта, както вероятно вече сте се досетили в статията, предложена за четене, ще се съсредоточим върху създаването на преносима пневматична станция в тялото на компютърния системен елемент.

Днес много много млади хора страстно се занимават с артистична аерография. Децата рисуват всякакви графити, а също така се занимават с рисуване на рисунки автомобили, Понякога има такива рисувани шедьоври на панел на кола) изглежда, че картината е рисувана от великия художник Пикасо. Така нашите момчета могат да работят професионално.

За работата си майсторите използват специално оборудване за боядисване, аерограф и компресор. данни удобства професионалистите купуват в магазина, защото имат някакви пари, които са)

Но начинаещ художник не може да си позволи такова удоволствие, но винаги има изход от всяка ситуация.

Много начинаещи майстори създават домашни компресори за своята работа, главно използват мотор от хладилника, за да изпомпват въздух в цилиндъра и използват празен пожарогасител с обем 10 литра като приемник. Сглобява се по схемата и се оказва отличен домашен компресор. Но за нашия автор това не е напълно подходящо, тъй като размерите са големи и няма да е много удобно да се съхраняват в апартамента.

И майсторът реши да създаде свой преносим компресор, който ще бъде удобен за носене и съхраняване в стаята) За да направя това, трябваше да купя автомобилна електрическа помпа с работно напрежение 12 V, извадих гаража стара вентилаторна машина в съветски стил, между другото много качествена и надеждна, за разлика от днешните, има работно налягане от 3 атмосфери, както и калъф от компютърния системен блок и захранване.

Сега, за да разберете всичко това, трябва да разгледате фоторепортажа, направен от автора на този продукт, както и да изучите списъка с необходимите материали и инструменти.

материали
1) електрическа помпа
2) вентилатор
3) случая на системното устройство
4) проводници
5) въздушна четка
6) захранване
7) гумена дръжка

Инструментите
1) комплект гаечни ключове
2) клещи
3) отвертка
4) нож
5) файл

Отначало купих аерограф, според автора, цената му се колебае около 350 рубли.
Също така в магазина за автомобили придоби електрическа помпа.
Захранване от системния блок.
След това беше взет взрив от съветска изработка.
Авторът анализира лампа.
Извлича съдържанието.
Винтови адаптери към маркучи.
Инсталира се в системния блок.
Тази скоростна кутия с манометър е свързана тук.
Свързва електротехник.
И тук е преносимият монтаж на аерограф.
Вижте колко малко се оказа)
Сега авторът ще може да направи любимото си нещо и не се притеснява от съхраняването на своята единица).
С това завършваме историята, надявам се да ви е харесало) идвайте на сайта по-често тук тук ще научите абсолютно всичко, което може да се направи направете го сами.
6.4
6.8
6.2

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
4 коментари
Гост knnk007
като се вземе предвид фактът, че този компресор се загрява след 10 минути и той трябва да бъде изключен, защото ще се задържи - мак в растително масло, а не аерограф. Излизам от хладилника. Vesch!
Гост Вита
Използвах маслена духалка като приемник. Има въпроси относно източника на 10 A за помпата ...., за регулиране на налягането в приемника по време на работа .....
Калъфът е отрязан и, разбира се, би било логично да не го режете, а да направите отделение за компресор в кутията: удобно е да се носи и съхранява компактно, а можете да извадите компресора от отделението и да го използвате по предназначение.
В източника, между другото, всичко е наред, описано е подробно, така че ако някой се интересува от този комплект, по-добре е да не четете тук, а веднага да се свържете с източника. Там, между другото, и коментарите са полезни за разглеждане.
Случаят е някак малък ... Покривът е отрязан, покривните филцчета са с малки размери. И в стандартния би било възможно да се натисне самата помпа, което би било много по-удобно. По-удобно е да носите един, макар и по-голям куфар, отколкото куфар + компресор + "сопол" ....

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...