i.imadeself.com! » удобства »Стойка за мотор

Стойка за мотор за кола

Стойка за мотор за кола

Напускане на града за ваканция, лятна вила или някъде другаде и искаш да донесеш мотора, Може да срещнете проблем като невъзможността да го поставите в багажното отделение. Това е, ако имате малка кола. Затова най-често шофьорите купуват специални опори за велосипеди, които са монтирани на покрива на автомобилите до напречните напречни ленти. Тези стойки са доста скъпи. Затова беше решено да ги направите сами. В зависимост от това кои напречни ленти е монтирано вашето превозно средство, това ще зависи от това как ще инсталирате монтажните стойки за велосипеди върху тях. В този случай са инсталирани аеродинамичните напречни елементи на Prorack Whispbar Aero-X, в които има специален слот за закрепване на всякакво оборудване.

Така че нека започнем. Първо трябва да закупите подложка за заден стабилизатор от газелата в магазина за автомобили. Кодът за тази част е 3302-2916040. Тя не е скъпа.


Ако планирате да транспортирате един мотор, тогава ще ви трябват 3 броя такива части.
Сега вземаме трион за метал, тъй като с него е най-лесно да отрежете гума и да направите разрез в възглавницата на стабилизатора. Избираме също болта, шайбата и плочата. Ние събираме.


За да закрепите велосипеда към колата, освен възглавницата, ще ви трябват и закрепващи ремъци. Три броя на мотор.

Започваме да прикачваме към напречните греди. Поставете плочата в слота и затегнете болта. Не е необходимо да се стяга силно, тъй като тази част е предназначена само за удобно фиксиране на велосипеда чрез колани.Вмъкваме волана в опорите и затягаме монтажните каишки. Седалката е инсталирана отстрани на монтажа и също се дърпа заедно с колан.Резултатът беше удобен дизайн за превоз на велосипед. Ако трябва да транспортирате два велосипеда, стабилизаторни възглавници ще ви трябват 4 броя. Когато инсталираме втория мотор, го поставяме в обратна посока, т.е. волан на първата до втората седалка. За да се консолидирате, ще ви трябват не повече от няколко минути. Конструкцията според автора на изобретението е тествана със скорост 180 км / ч и със силни странични натоварвания. Всичко се поддържа перфектно. Единственият негатив е невъзможността да оставите колата без надзор за дълго време, защотомоторът може лесно да се свали от опорите, като се развият коланите и се отдели безопасно.
Тези крепежни елементи не заемат много място, те могат лесно да се транспортират в багажника постоянно и да се поставят, ако е необходимо.

7
5
7

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
1 коментар
Добре дошли! Вашата опция за закрепване, разбира се, е супербюджетна и дори най-скъпата Tule-Shmule ще завиди на надеждността на закопчалката, да не говорим за всички дестмански атлантеи там, но това закопчаване се извършва само на релси и регулируеми напречни щанги един спрямо друг. Ако напречните напречни ленти са на редовни места, тогава рамката на велосипеда просто не е достатъчна, за да може воланът да е на една напречна греда, а седлото - на друга. В този случай кръстовете са твърде отдалечени един от друг!

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...