i.imadeself.com! » риболов » Риболовни въдици »Джобна спринцовка, направена сама

Направи си сам направи джобна въдица

Винаги можете да носите такава миниатюрна въдица със себе си, като цяло според автора, тя е предназначена за зимата, но защо да не я хванете, да речем, с лодка, мост или стръмен бряг? Това е съвсем реално, има и много риболовци, които практикуват лятно кимване, използвайки мормишки. уникалност домашно във факта, че такава миниатюрна въдица, направена от спринцовка, дори има бобина, буталото изпълнява функциите си.
Между другото, спринцовката се използва с гумено бутало, това ви позволява да фиксирате намотката.
Направи си сам направи джобна въдица


Материали и инструменти за производство на въдици:

- спринцовка (авторът използва малка за 5 кубчета);
- отвертка;
- болт и самонарезен винт;
- суперзалепване;
- чиновнически нож;
- пластмасова бутилка;
- някои елементи от конструктора лего;
- червена и бяла камбрика.

Процесът на производство на джобна въдица:

Първа стъпка. Правим намотка
Въдицата в въдицата ще бъде навита на буталото, за това е необходимо да бъде финализирана. Взема се офис нож и с него в тялото на буталото се изрязва жлеб под въдицата. След това се взема спринцовка и в нея се прави дупка, през която спринцовката ще влезе в линията. Може да се направи с гореща игла, но е по-добре да се пробие с нещо, в противен случай ще се образува издутина от другата страна на отвора, което може да попречи на работата на намотката.Сега, за да завъртите дръжката беше удобно, от другата страна трябва да направите дръжка. За тези цели авторът използва елемент от конструктора на лего. Той просто закрепва резервната част към буталото с помощта на самонарезен винт. Все пак трябва да завиете болт, това ще бъде самата дръжка. Ако няма такъв елемент от Lego, тогава дръжката може да бъде направена от друг материал, например от медна тел.

Стъпка втора Правим държач на кимване
За производството на този елемент се използват и компоненти от дизайнера. Горната част е залепена към спринцовката с помощта на суперзалепващо. Сега трябва да изчакате, докато лепилото напълно изсъхне и можете да продължите към следващия етап.

Стъпка трета Направи кимване на въдица
Кимването също се извършва независимо; PET е чудесен материал за това.За тези цели се взема пластмасова бутилка и от нея се изрязва тънка лента с ножица. Такова кимване ще бъде много чувствително към всякакви ухапвания, за да постигнете това имате нужда от чувствителност, трябва да експериментирате с дълги и широки.За да се фиксира кимване, се използват камбрики. За да стане по-добре видимо кимването, върху върха на кимването се поставя червена камбрика. За да се прескочи въдицата, краят на кима трябва да бъде огънат и след това да се сложи върху камбрика, както е посочено на снимките. Вторият край на кима също е закрепен с камбрик, ако желаете, може да бъде залепен.

Това е всичко, домашният продукт е готов. Сега можете да завържете мормишка или кука, да прикрепите стръв и да рибите, където и да е.
8.4
7.9
8.3

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...