i.imadeself.com! » мебели » Маси и столове »Направи си сам бар маса с бирени бутилки

Направете бар маса с бирена бутилка


Ако сте натрупали голям брой бирени бутилки, тогава не бързайте да ги изхвърляте. Представяме на вашето внимание много интересна идея за създаване на необичайна бар маса. Такава маса със сигурност ще изненада вашите приятели.

За да направя това домашно Ще ви трябват следните материали.

материали
• Бирени бутилки (27 бр.);
• Епоксидно лепило;
• Дървена дъска (диаметър 46 см);
• Картон
• гирлянд;

Стъпка 1

Първото нещо, което трябва да направите, е да се отървете от етикетите на бутилките. За това подготвените контейнери трябва да се накисват с гореща вода във ваната. Можете да добавите почистващ препарат. Така етикетите ще се преместят по-бързо и в същото време всички бутилки ще бъдат перфектно почистени от замърсявания. След това всички бутилки трябва да бъдат добре изсушени.

След това трябва да направите основата на масата. За да направите това, вземете няколко бутилки и лепило. Добавете необходимия брой бутилки към очертаната от вас форма. Най-добрият вариант е триъгълник, но можете да направите експеримент и да излезете със собствената си форма.


Стъпка 2

След като сте събрали основата, оставете да изсъхне. Нека вземем 2-ро ниво. За втория етаж ще отидат малко по-малко бутилки. Също така залепете всички бутилки заедно и оставете този дизайн да изсъхне. След като второто ниво изсъхне, то трябва да бъде свързано с основата. За целта обърнете бутилките с главата надолу и ги свържете с 1-во ниво. Не можете да добавите лепило, но решавате сами, ако разбирате, че структурата е нестабилна, по-добре е да поставите малко лепило на врата.Стъпка 3

Ако искате вашата бар маса да свети в тъмното, след това внимателно поставете гирлянда около основата на масата.Стъпка 4

Третото ниво се прави, подобно на второто. Но тук не забравяйте да намажете цялата основа с лепило. Това се прави, така че те да бъдат прикрепени с ноктите нагоре. Сега трябва да инсталирате плота. Изрежете предварително формата на капака от подготвената дъска. Сега покрийте всички малки парченца с епоксидно лепило и инсталирайте капака. За да покриете перфектно плота на масата с основата, поставете товар отгоре. Оставете лепилото да изсъхне добре.
Ето такава готина бар маса, която ще зарадва не само вас, но и вашите приятели.


Стъпка 5

Можете да използвате бутилки с различни цветове или гирлянди около централно ниво.

Експериментирайте и ще успеете!
0
0
0

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...