i.imadeself.com! » конци » Съвети »Домашен офис за креативни хора

Домашен офис за креативни хора
Спомних си проф. Преображенски, един от героите на „Кучешкото сърце“ на Булгаков, който имаше осем стаи и всяка от тях беше използвана със специална цел: трапезария, хол, спалня, домашен офис, библиотека. В съвременните апартаменти с малки размери, особено Хрушчов, човек дори не може да мечтае за подобно нещо, а за хората с творчески професии е много важно да имат отделна стая, в която да можете да работите по вашия проект или задача в тиха и комфортна среда.

Времената се промениха, изграждат се нови елитни жилища и просторни селски къщи, където се осигурява голям брой стаи, често една от тях задължително е запазена за домашен офис. Такива офиси са особено търсени сред бизнесмените, които често ги използват за преговори или за лични разговори с инвеститори или важни клиенти в комфортна среда, например по проект "мини пивоварна за ресторант ", с научни работници, участващи в научни изследвания, писатели, музиканти, преподаватели и други представители на творческите професии. Домашният офис може да стане като домашен музей, където са изложени ценностите на лична колекция, дори ножове може да бъде колекционерска. За да е удобно да работите в тази стая, е необходимо да го обзаведете със специален мебелите.

В търговските центрове за мебели можете да намерите готови конфигурации у дома класни стаи и библиотеки: бюро за работа, кожен диван и чифт фотьойли, стелажи за книги или шкафчета за книги. Това е основният комплект мебели за офиса, но допълването му е възможно по преценка на купувача. Шкафът в класическия си дизайн се състои от масивни мебели, евентуално дори направени от скъпо дърво (обикновено дъб). Изборът на стил и мебели за него зависи от възрастта, мястото на работа и вкусовете на собственика. Възрастните хора гравитират към класиката, по-младите избират офис в офис стил - компютърно бюро, рафтове или стелажи за съхранение на документи и дискове, удобни въртящи се и регулируеми столове.

Дори стандартен комплект мебели за офис и библиотека (маса, диван, фотьойл, шкафове за книги) може да бъде оборудван с оригинални образци. За масата има огромен брой решения - с един или два пиедестала, без тях, различни форми на плотове. Диваните и фотьойлите могат да бъдат сгъваеми и неподвижни, фотьойлите да се въртят или трансформират. За настаняване на библиотечната колекция са подходящи не само шкафове, но и рафтове, стелажи с остъкляване и без.

От допълнителните елементи в комплекта на вашия домашен офис можете да включите съвременни постижения в мебелите по преценка на собствениците - бар плотове, барове, компактни сейфове, витрини за колекции и други полезни неща.

Подходящ за тема

Свързани теми

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...