i.imadeself.com! » За домашни любимци »Хранилка за котки от пластмасова бутилка

Подавачка за пластмасови бутилки за котка

Подавачка за пластмасови бутилки за котка

Повечето собственици на котки често напускат домовете си, оставяйки животното на мира. Трябва обаче да се помни, че домашният любимец трябва да се храни. А при отсъствие на собственика това е проблематично. В крайна сметка, ако оставите голяма купа със суха храна за вашата котка преди да тръгне, след известно време тя ще стане по-черна и ще стане непривлекателна. Също така, котка, играейки, може да разпръсне храната си из целия апартамент.

За да избегнете горните проблеми, ви съветваме да направите хранилка за котки. Това е пластмасова бутилка, пълна с фураж. А отдолу има мъниче, което домашният любимец ще извади, когато иска да яде.

Материали и инструменти
- Кръгъл пластмасов контейнер;
- Шийка на бутилка:
- Канцелария за канцеларски материали;
- канцеларски гумички (2 бр.);
- Гумена топка;
- тел;
- Ножици.


Изработка на хранилка

Вземете например пластмасов контейнер - съд с кисело мляко. Той трябва да има капак, така че подаването в захранващия блок да не изсъхне. С ножица изрежете дупка с радиус 3 сантиметра в дъното на контейнера. И в центъра на капака направете малка дупка.


Сега имаме нужда от тясно тяло - от обикновена PET бутилка. Той трябва да бъде поставен в отвора в долната част на контейнера.


Прикрепете жицата към гумената топка и след това прикрепете гумата към жицата.


Издърпайте противоположния край на венеца през отвора в капака на контейнера. Можете да фиксирате ластика с чиновнически клипс.


Напълнете контейнера с любимата храна на вашия домашен любимец. И след това сигурно фиксирайте подаващото устройство на височина 30-40 сантиметра, така че да е удобно животното да го използва. Не забравяйте да поставите чиния на пода, така че в нея да се излее храна.

Сега не можете да се притеснявате за ситостта на вашата котка, оставяйки я сама у дома. Когато мъркащият иска да яде, тя ще отиде до хранилката си и ще издърпа топката, ще си набави вкусна храна.
8
7
8

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
1 коментар
Благодаря ви за подробните инструкции, но аз не съм такава игличка и изведнъж все още не работи))) Предпочитам готовите опции, ние си купихме нашата кола за хранене с мустаци, там тя е предназначена за 4 хранения - достатъчно е само да остави котка за уикенда. Използваме го отдавна, работи правилно и не можете да се страхувате, че котката ще остане гладна.

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...