i.imadeself.com! » моделиране » архитектура »Дървена къща от обикновена хартия

Дървена къща от обикновена хартия

Дървена къща от обикновена хартия

Ако мислите малко, тогава от най-простите и обикновени материали, които често са под ръка, можете да направите страхотни неща със собствените си ръце.

Един такъв пример е дървена къща, изработена от хартия.

Но що се отнася до идеите, които възникват за създаване на такова чудо, то се появява по различни причини. Понякога вдъхновението просто идва и изобщо не е лошо.

За това имаме нужда
• Коктейлни тръби
• хартия А4
• Многоцветен картон
• лепило
• Ножици


Стъпка 1Първото нещо, което трябва да направите, е да вземете хартия, за предпочитане А4, без присъствието на клетки или владетели. Хартията трябва да е бяла. След това трябва да го усучете в тръби.

Стъпка 2

За по-удобна работа хартията трябва да бъде разделена на няколко равни части и едва след това усукана. Първо го направете отстрани и чак след това в средата.

Никога няма да изчислите колко такива тръби са необходими в точното количество. Ето защо, направете ги в процеса. Така ще е по-лесно.

Стъпка 3

Що се отнася до основата, за да я изградите, трябва да вземете доста плътен картон. Не забравяйте, че "животът" на вашата къща ще зависи от това. От страничните части ще трябва да залепите хартиени тръби. Някои от тях трябва да бъдат съкратени.

Стъпка 4

След като завършите процеса на полагане на каналите в три реда, направете малка забележка къде ще бъдат вратите и прозорците. Не забравяйте, че за да изглежда къщата ви по-симетрична, трябва да подредите и прозорци, и врати на една и съща височина.


Стъпка 5

За ярък ефект, в средата на прозорците можете да направите завеси от цветна хартия. Между другото, за да могат всички приставки да бъдат по-трайни, можете да използвате прозрачна лента. Но всичко това, разбира се, по желание.

Стъпка 6

На следващо място, не забравяйте за покрива. Но първоначално трябва да изградите няколко стълба, за да не се срути. Покривът може да бъде изрязан от картон. Освен това формата на филийките може да бъде много различна. Всичко зависи от вашето собствено въображение.

Залепете покрива, за предпочитане с обикновено безцветно лепило, така че всичко да изглежда по-реалистично.

Стъпка 7


След като изпълните всички тези стъпки, украсете прозорците с най-простия самозалепващ се. И точно така, подредете вратите. Що се отнася до стълбите, те могат да бъдат направени от, или не. И ако все пак предпочитате къща със стълбище, тогава те могат да бъдат построени от тръбите, които сте направили. Ако е необходимо, направете повече. Препоръчително е да залепите стъпалата с "дървено" самозалепващо се.
Стъпка 8

И последната стъпка ще бъде производството на парапети. И също така направете тръби, след като ги поставите в кафяво. И сега къщата ви е завършена. Остава само да го украсите. Ето, можете да сънувате. Например сложете най-различни фигури, животни, ограда или дори градина, сякаш това е истинско село. Във всеки случай ще се окаже просто страхотно!

8.5
8.5
8.7

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...