i.imadeself.com! » Страна домашна »Уникална лопата за бързо изкопаване на градината

Уникална лопата за бързо изкопаване на градината
Приветствам всички фенове на занаята, предлагам да се разгледат инструкции за изработката на уникална и продуктивна лопата за копаене на градина направете го сами, Използвайки подобни домашно можете също да копаете картофи. Ширината на произведената лопата е 60 см, това е улавянето на лопатата по време на копаене. Лопатата се състои от стоманени пръти, които влизат в земята и след това я повдигат (разхлабват), по някакъв начин принципът наподобява вила. Разбира се, не е възможно да се копае девствена почва с такава лопата, но да се копае градина за засаждане през пролетта не е проблем. Ако проектът ви интересува, предлагам да го проучите по-подробно!
Материали и инструменти, използвани от автора:

Списък с материали:
- стари пружини от колата;
- ъгъл;
- стоманени тръби;
- две здрави шипове.

Списък с инструменти:
- лента, маркер;
- инструменти за коване и фурна;
- шлайф;
- заваръчна машина;
- тренировка.

Домашен производствен процес:

Първа стъпка. Коване на пръти
Авторът решава да направи работните пръти на машината чрез коване; като материал са използвани автомобилни пружини за окачване. Предимството на този материал е, че при правилна термична обработка прътите няма да се огъват дори при силен товар, те ще пружинират. Плюс това използването на такъв материал е добър начин да спестите.


Авторът наряза пружината на парчета, а след това, като се нагрява, се наведе в прътите. Дължината на прътите беше около 32 см. Авторът направи острите краища на работните пръти, които влизат в земята чрез коване. Разбира се, след коване, прътите трябва да бъдат закалени и освободени, едва тогава стоманата ще пружинира, но авторът не ни показа тази стъпка.

Стъпка втора Поставяне на основата заедно
Основата на лопатата е сглобена от ъгъла, в резултат на това трябва да се получат две рамки, пръчки, работещи и устойчиви, да бъдат прикрепени към всяка рамка. В края и двата кадъра са съчленени. Авторът направи панти от ъгъла, важно е да се използват силни шипове като оси, обикновените болтове ще бъдат бързо изтрити.

Също така, не забравяйте да закръгляте краищата на ъгъла на долната "челюст", в противен случай структурата ще се прилепи към земята.Стъпка трета писалка
Правим дръжка от тръби, избираме дължината в зависимост от нашата височина, но не забравяме, че колкото по-дълъг е лостът, толкова по-лесно ще работи с лопата. Авторът огъва писалките от тръбите и ги заварява; парчета гумен маркуч могат да се сложат на мястото, където ръцете влизат в контакт.
Сега домашният продукт е готов, в крайна сметка със сигурност ще боядисаме всичко, инструментът ще се измие лесно и няма да ръждясва при контакт с мокра земя. Как да работите домашно, можете да видите на друго видео. Първо закарваме работната част в земята, дължината на прътите е 30 см. Е, след това спуснете дръжката, прътите се издигат, като по този начин разбивате земята. Така става разхлабването на земята, което го прави подходящ за засаждане и т.н.

Проектът е завършен по този въпрос, надявам се, че сте харесали домашното произведение и сте намерили полезни мисли за себе си. Успех и творческо вдъхновение, ако решите да повторите това. Не забравяйте да споделите идеите си и домашно приготвените неща с нас!
4
4.3
4

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
2 коментари
Гост Людмила
Нормалната снимка не може да бъде направена? Някои записки. Като цяло не е ясно какво представлява.
Е, защо такъв патос? Уникален точно там. Преди около десет години такава примамка за смучене се продаваше от всяко желязо, но те сгушиха всички в кампания, тъй като тя изчезна от погледа.

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...