i.imadeself.com! » електроника » светодиоди »Светлина на капака за лаптоп или таблет

Лек за наслагване на лаптоп или таблетРешихте да направите видео разговор. Комуникацията работи добре, звукът и изображението се предават висококачествено и стабилно. Но събеседникът ви вижда така:Нещо трябва да се направи с това. Сега е по-добре:Искате ли да знаете как авторът на Instructables под псевдонима Toolify постигна това? Прочетете нататък.

Съветникът измерва размерите на капака на таблет или лаптоп. Напълно, не само на екрана. В крайна сметка адаптация не трябва да покрива предната камера.
Прави части от рамката от шперплат с това изискване:

Шлифоване с шкурка:Избира един от следните методи за свързване:Триони според избрания метод, след това залепване, разкриване на прави ъгли с квадратчета:
Залепва LED лентата, продава продава джъмперите, така че нейните парчета да са свързани паралелно в една и съща полярност.


Завършете:Ако е свързан към PSU, той дори работи:Но без алуминиев радиатор, лентата ще се прегрее и бързо ще се провали. Възможно е да използвате PSU с намалено напрежение около 10 V. Но майсторът прави стъпков димер от осем диода, свързани последователно. На всеки от тях спада около 0.7 V. Можете да превключвате крановете, избирайки напрежението, подавано към лентата.


Разбира се, по-добре е да поставите такъв димер в кутията, свържете частите чрез запояване и допълнете с ключ ключ. И можете да започнете видео разговори. Ще се видите по-добре, отколкото когато сте осветени от челна светкавица, която освен това не е налична на всички устройства.
0
0
0

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
1 коментар
Темата не е разкрита ххххх фиксиране на рамката на екрана. Не всеки харесва светодиоди, които светят ярко в лицата си, струва си да ги затворите с някакъв дифузьор. И вместо псевдомер, използвайте регулируем източник на напрежение.

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...