i.imadeself.com! » Дограма »Мини витрина за винтидж кибритени кутии

Мини витрина за винтидж кибритени кутииАвторът на Instructables под псевдонима lonesoulsurfer е по-известен на читателите като разработчик Направи си сам използва електроника, но той също събира реколта кибритени кутии. За най-интересното от тях той прави направете го сами малки витрини.

Господарят избира от винтидж кибритени кутии тези, които иска да постави в мини-дисплеи:
Разбира счупени бебешки легла, получава дървен профил с правоъгълно напречно сечение. приятели доста често правят това.
За всяка мини-витрина, майсторът изрязва от този профил, след като го полира, следните детайли: 3 бр. с дължина около 300 мм - горна, средна, долна, 2 бр. около 200 мм дълги - странични стени, 4 бр. 90 mm всяка - вертикални прегради.

Прави ноктите ръждиви, след като ги държите за 24 часа в оцет. Сглобява следната конструкция върху PVA лепило и тези нокти:

Приготвя състав за стареене на дърво, като държи стоманена кърпа в оцет за 24 часа. Той превръща оцет с ръжда, плаваща в него. Третира дървесината с това съединение, след което го нанася с восък.
Изрязва малки правоъгълници от шперплат или плексиглас. Затваря рамката от задната страна с лист от плексиглас, нарязан по размер. Залепете правоъгълници и кутии за кибрит към тях. Не е необходимо да затваряте конструкцията със същия лист от плексиглас отпред, но това ще предпази кутиите от прах.


Господарят предлага да използва двустранна лента, за да постави мини-витрина на стената. Но за този метод на закрепване той е твърде тежък. По-добре е да използвате специално проектирани „уши“ за тази цел, като например на колони.

От преводача: обратната страна на кутията от залепване ще бъде повредена, по-добре е да направите хоризонтални рафтове с ограничители отстрани на същия плексиглас. Ако предната стена е сменяема (например върху самонарезни винтове, състарена по същия начин като ноктите) или липсва, кутиите могат да бъдат променени, като се отворят различни части от колекцията от своя страна.
0
0
0

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...