i.imadeself.com! » моделиране » авиация »Предайте сами модела AvtoSany

Предайте модела AutoSled сами

Предайте модела AutoSled сами

това модела (странно работа) - копие от тези автосайлове. С двигател от 1,5 куб. См може да достигне скорост до 100 км / ч. Можете да поставите двигател с размер 2,5 см3 на този модел, тогава размерите му трябва да бъдат съответно увеличени.

Имайте предвид, че правят този модел направете го сами може би някой, който има известни умения в моделирането и правенето на сложни технически занаяти.

Материали: варови дъски с дебелина 10 мм, балса или полистирол, калай, плексиглас или пластмаса, месинг.

Между долните и горните липови дъски с дебелина 10 мм е залепена липова пръчка. Той получава формата на тялото в съответствие с размерите, посочени на фигурите. Ако няма липа, балса или полистирол може да се използва като пълнител. При производството на модела на каросерията на автомобила е предвидена здрава скоба за каишката на кабела, като се взема предвид центъра на тежестта на модела. Кабината е издълбана или пробита отгоре към долната дъска, а седалката, таблото за управление и контролната пръчка на водача са поставени в нея. Най-препоръчително е да спойкате тези елементи от калай заедно и напълно да ги спуснете в пробития отвор.
горна дъска. Ските са изработени от месинг с дебелина 1,5 мм. За най-доброто плъзгане по надлъжната ос на ски-подметката се споява плъзгане от стоманена тел с диаметър 2-2,5 мм.

Задните ски са окачени на месингова или стоманена пружина с три листа с помощта на винта и гайката от комплекта „Дизайнер”.
Предната ски е окачена от стоманена стойка, неподвижно фиксирана в носа от малък винт и гайка. Натиснете витлото, дървено или пластмасово, помолете за помощ, за да направите модел на самолета или прочетете съответната литература. Диаметърът и стъпката на винта се избират емпирично, в зависимост от мощността на двигателя.

Тялото на модела на автоелементи (занаяти) трябва да бъде замазано с нитро-замазка и добре шлифовано. Моделът е боядисан с нитро бои.
9.5
9
10

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...