i.imadeself.com! » Дограма »Мини скрин за таблети или нетбуци

Мини скрин за таблети или нетбуциТова развитие на автора Instructables под псевдонима darlingtom е полезно в училищната класна стая, където на учениците се раздават таблети или нетбуци преди урока и след това се отнемат. Беше неудобно да ги държиш в килера и да ги зареждаш още повече. Друго нещо е малък скрин с рафтове, всеки от които е оборудван с тънки прегради. Той също така осигурява зарядни устройства и охлаждащи таблети / нетбуци, докато зареждате.

Работете върху самоделна клонка капитанът започва с придобиването на шперплат листове с дебелина 15 мм и размери 2400х1200 мм. Достатъчно е за 8 стени с размери 600x600 мм всяка. Тъй като кубът се състои от 6 стени и от 3 такива листа могат да бъдат направени 24, се оказва, че 3 листа са точно 4 сандъчета. И така, рязайки листовете на квадратчета, майсторът започва да събира кубчета от тях с лепило и пирони, всеки без една странична стена досега:


Майсторът прерязва останалите стени наполовина, получавайки врати от тях. Те са инсталирани на скринове по обичайния начин:

Осигурява монтаж на катинар:Прави рафтове с канали на всеки 40 мм и дъски за закрепване към задната стена:

Всеки скрин изисква четири такива рафта. След като ги е инсталирал на местата им, майсторът инсталира дяловете, както е показано по-долу. Височината на преградата е 200 мм, дълбочината - 230, а дебелината - 6. Наклонени секции са необходими, за да направят таблетите или нетбуците по-удобни за премахване.

Сандъци са готови, въпреки че е по-добре да добавите към тях крака или ролки. Майсторът взема удължителни кабели и ги подава към очните ябълки с захранващи устройства:


Мини скрин за таблети или нетбуци


Той осигурява охлаждащи отвори в горната стена, а пирокерските стикери на вратите от вътрешната страна няма да пречат.
Следващата е незадължителна стъпка: съветникът изготвя скринове в стила на Tardis устройства от серията Doctor Who. Моля, обърнете внимание: сега краката са добавени към тях.

Майсторът благодари на блогъра под псевдонима Джон Умекубо за неговите идеи, по-специално, за изграждането на рафтове с прегради.
0
0
0

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...