i.imadeself.com! » удобства »Дюза върху маркуч на прахосмукачката за почистване на труднодостъпни места

Накрайник за маркуч за прахосмукачка за почистване на труднодостъпни места

Здравейте скъпи читатели ижителите на нашия сайт!
Със сигурност всеки от вас има обикновена прахосмукачка в домакинството си, но дюзите не винаги са в състояние да се справят с трудни и недостъпни места, особено ако могат да съдържат малки изгубени предмети. Например пръстени, монети, зъбци и други подобни.

В тази статия авторът на канала Wood Products YouTube ще ви каже как да направите специална четка, която може да премахне праха, оставяйки ценни предмети безопасни и здрави.

Този домашен продукт е много лесен за производство и ще ви отнеме само няколко минути. Определено няма да съжалявате за материала и времето, изразходвано за създаването му.

Материали.
- Тубули за напитки
- Сифон за гофрирана мивка
- канцеларски гуми
- Шкурка, изолационна лента.

инструменти, използван от автора.
— Техническа сешоар
—  Пистолет за лепило
- Ножът,.

Производствен процес.
За да създадете основната част на бъдещата четка, трябва да подготвите тръби за коктейли с гофриране в горната част. Те просто трябва да бъдат опънати до максималната дължина, като се стараят да не се "дърпат", запазвайки гофрираните пръстени.


В този домашен продукт - едно гофриране наоколо. Сега се нуждаете от пластмасов сифон, от който трябва да отрежете звънеца, и леко скосяване. Внимавайте да не насочите режещия ръб на ножа в ръката си!


Сега трябва да "компресирате" цялата гофрирана тръба от сифона в едно цяло, като съберете всички пръстени заедно.


Пакетът от тръби е избран с малко по-голям диаметър, отколкото може да се побере в дупката от бившата камбана, и се изтегля заедно с чиновническа дъвка. Краищата на тръбите трябва леко да се набръчкат, образувайки структура на "пчелна пита", която няма да позволи на въздуха да преминава през. По-нататък ще стане ясно какво се разбира.Следващият процес е качественото и равномерно загряване на гърлото на гнездото. За това е най-подходящ сешоар с контролирана температура.

Полата на камбаната трябва да се нагрее до точката на омекване на пластмасата и започнете да я изравнявате с чифт парчета дъски.След това продуктът трябва да бъде спрян да се затопля и да се постави ръба му под малък товар, докато напълно се охлади. Шперплатът или дъските са отлични като товар, те няма да могат да охладят рязко продукта и ще успеете да постигнете желаната форма.След като пластмасата изстине, краищата й се шлайфат с шкурка от 120 песъчинки.


Възниква следният проблем. Въпреки че майсторът се опита да разшири размера на дупката в гнездото, той не постигна желания диаметър.


Частично излишната пластмаса от вътрешната страна се нарязва с нож и след това се обработва с пила. Така авторът постига плътна връзка на дюзата с преходния маркуч.Вътрешната повърхност на отвора в адаптера се шлифова с фина шкурка, а частите са готови за по-нататъшен монтаж.

Следващият момент е изключително важен. Вече споменах, че тръбите трябва да се оформят в "клетки" помежду си. За перфектно прилягане на тръбите и пълно уплътняване срещу паразитно преминаване на въздуха ги залепете заедно с универсално лепило и веднага след това пристъпете към следващия процес. Авторът осъзнава това, като ги дърпа плътно заедно с изолационна лента. Препоръчвам да използвате синя електрическа лента, всичко ще работи с нея винаги, дълго време и надеждно!

Все още има един малък нюанс една малка функция. Тръбите трябва да бъдат извадени с изолационна лента от късата страна към гофрираната част. Всяка от тръбите трябва да може да се движи в различни посоки.


И така, всичко е готово за сглобяване. Патронът на тръбата трябва да се впише плътно в отвора на маркуча.


Ако върху тръбите, след като премахнете фиксиращата еластична лента, да сложите произведената камбана, тогава те ще образуват формата на метла.


Ето и двете опции, в които тази дюза може да се превърне.


Омръзна ли ви вече да четете? Всичко, напред към тестовете и защо всичко това е необходимо! Първи фокус. Ако във вашата кутия с инструменти се е натрупал прах, можете лесно да я почистите с тази дюза, без да се страхувате, че малки части ще изчезнат в устата на прахосмукачката. Те просто се придържат към ръба на тръбите.


Същата проверка беше извършена и върху кутия с пластмасови дюбели, целият прах от кутията е отстранен!И сега ще стане ясно защо е било необходимо да се направи такава камбана. Можеше да се изтръгне от женска сешоар.
С едно движение на китката помпата за пчелна пита се превръща в метла!Така можете да премахнете на най-трудните и недостъпни места за конвенционалните дюзи.
Благодаря на автора за много простата и полезна идея за създаване на накрайник за прахосмукачка!
Използвайки тръби с различен диаметър, можете да регулирате сортирането на различни части. Ще бъде нещо като сито. Само кутията за това няма да трябва да се преобръща.

Ако се интересувате от този материал, предлагам да се запознаете с подобна статия, тук може да са пропуснати някои други функции.

Имате ли интересни домашни продукти? Споделете ги на този сайт! Тук ще получите истинска награда, а не „куп зелени неща“ на развлекателния форум.

Всичко добро настроение, късмет и интересни идеи!

Авторско видео можете да намерите тук.
8
6
6

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
2 коментари
Авторът
Точно това, което само китайците няма да направят. държа ssylochku.
На Али това е за продажба, 150 стр.

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...