i.imadeself.com! » електроника » Звук и акустика »Колони от прически-прищепки

Високоговорители за прищепкиМнозина имат тези шишчета, съветски и модерни, с които за различни Направи си сам всичко, което е възможно, е премахнато: шнурове, държачи за лампи за лампи ... Е, ако самите колчета за дрехи не са счупени, но те са лесни за фиксиране. И след това, следвайки автора на Instructables под псевдонима S0ccer72, събирайте необичайни минималистични високоговорители в отражателите на лампите.

Майсторът взема малки динамични глави заедно с „решетките“, проводниците, съединителите, подобни на RPPI, полистирола, щепсела като слушалки, инструменти:Ако някои детайли са запазени в някои тела, майсторът ги премахва. Тук те ще се намесят, но в други домашно приготвени продукти ще ви бъдат полезни:Свързва щепсел за слушалки:Той свързва динамичните глави по същия начин, както в слушалките, след преминаване на проводниците през отражателите на осветителните тела:
Инсталира динамични глави в тела, закрепва ги с самонарезни винтове, преминали през рефлекторите, така че да не излитат:В едно от тела, с помощта на пенополистирол, той организира импровизирана докинг станция за плейър или телефон, както е показано по-долу:Всички тела са фиксирани с шпилки за нещо, например вертикална тръба. В лампата, превърната в докинг станция, инсталира плейър или телефон, към който свързва щепсела. Тази лампа насочва встрани, две други - към слушателя:Така че необичайни колони, изработени от шпилки, са готови. „Блясък“ със звук - какво може да бъде по-необичайно?
1
1
1

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
1 коментар
ги фиксира с самонарезни винтове, преминали през рефлекторите, така че да не излитат
По-добро горещо лепило!

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...