i.imadeself.com! » Дограма »Държач за макари с спойка и намотка

Държач за макари с спойка и намотка

Държач за макари с спойка и намотка


Предлаганият от Instructables държач под псевдонима TechnicalKid е много удобен за работа с макари с спойка и намотка. Благодарение на него бобините не се губят и не падат от масата, а спойка / жица от различни бобини не е преплетена. Можете да поставите държача на масата в работилницата, например така:И започва работа по самоделна клонка Съветник за съставяне на 3D модели:Е, преобразуването на 3D в 2D е проста материя и сега съветникът качва шаблона в PDF файл, който може да бъде изтеглен тук, Той е предназначен за производството на всички конструктивни части, с изключение на оста, от шперплат с дебелина 5 мм. За да сглобите държача, се нуждаете от PVA лепило. Оста може да бъде дървена, пластмасова, метална - няма значение, тъй като не може да бъде залепена, тя трябва да бъде подвижна за бърза подмяна на калерчета.От инструментите майсторът взема отвертка с бормашина, мозайката, шкурка, канцеларски нож, килим за маркиране, клип:След като направи разпечатка в мащаб 1: 1, майсторът изрязва шаблон от него, който обаче не може да бъде изрязан, но може да бъде прехвърлен на шперплат с помощта на карбонова хартия.Според шаблона майсторът прави две еднакви странични стени от шперплат. Тъй като има само един шаблон, най-лесно е да го залепите върху шперплат, да изрежете едната стена и след това да го използвате като шаблон за втората. За производството на основата не е необходим шаблон - това е просто правоъгълник с размер 80x60 мм.


Поставяйки двете странични стени и ги комбинира възможно най-точно, майсторът ги затяга и след това обработва краищата им с шкурка. Така и двете части ще се окажат почти еднакви, а държачът ще застане точно на масата. След това се разтоварва и отлепва шаблона. Ако е необходимо, повърхността, към която е залепена, също се обработва с шкурка.
Майсторът пробива проходен отвор в едната от страничните стени, а в другия - сляп отвор. Диаметърът на отвора е избран такъв, че оста да се държи здраво, в неговия случай - 5,5 мм.Накрая майсторът залепва конструкцията от основата и две странични стени, затяга, поставя оста на мястото си, така че лепилото да не попадне върху нея, а след като лепилото се втвърди, се декомпресира.
Държачът е готов. Ако направите основата по-широка, а оста по-дълга, можете да поставите калерчета върху нея не с спойка и намотка, а с кабелни маркери с числа от 0 до 9.
0
0
0

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
4 коментари
Авторът
Ами тогава - само един отвор с малък диаметър и самонарезен винт.
tormozedison
как точно избирате диаметъра на отвора, така че оста да се държи здраво.
Смята се, че при сезонни промени във влажността и при многократна употреба, тясната връзка ще отслаби. да
Авторът
И това зависи от това колко точно изберете диаметъра на отвора, така че оста да се държи здраво.
Разбрах правилно: издърпана спойка, незащитена ос скочи от сляпа дупка и бобината се търкаля (тавтология) на най-недостъпното място? xaxa

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...