i.imadeself.com! » За деца »Добавяне на светлинни и звукови ефекти към стар звезден кораб

Добавяне на светлинни и звукови ефекти към стар звезден корабАвторът на Instructables под псевдонима lonesoulsurfer закупи за 2 долара стар звезден кораб за играчки. Той вече искаше да измие играчката и да я даде на племенниците си, но реши преди това да добави схема към нея за получаване на светлинни и звукови ефекти.

Може би най-трудното нещо при такава преработка е да се намери достатъчно място, за да се поберат всички компоненти. Но майсторът се справя с това. За направата домашно той взема:

1. Всяка стара играчка без светлинни и звукови ефекти (преди промяна, капитанът препоръчва да погледнете в мрежата, ако е реколта):


2. електронен компоненти (не всички показани):

Добавяне на светлинни и звукови ефекти към стар звезден кораб


3. Контролер на батерията и зареждането:Майсторът анализира кораба, измива и изсушава всичките му части:Прави схема на устройството на светлинни и звукови ефекти и се разпространява Форматиране на файлов формат на програмата, Той също така експортира изображение от програмата (да, от там можете да експортирате не само диаграми за сглобяване, но и схеми):След като прецени какви размери ще се изисква парче от опаковъчна дъска като перфкард, капитанът го разрязва и след това пристъпва към сглобяване на частта от веригата, отговорна за светлинните ефекти:


И тогава - и частта, която е отговорна за звуковите ефекти:


Тъй като главните продавачи добре, за какво поставя микросхемата на панела, не е ясно. И тук пристъпва към свързване към телената платка:


Вместо отдавна изгубените „ракети“ той инсталира светодиоди в подходящи капачки на играчката:Той намира част от играчката, която е чудесна за поставяне на превключвателя, и я поставя там. Оказва се прави, сякаш първоначално е бил там.


Инсталира светодиоди с резистори за симулиране на реактивно задвижване на космически кораб:Намира места за поставяне на променливи резистори, които регулират честотата на светлинните и звукови ефекти, и ги настройва:

И тук поставя светодиодите с вградени чипове за мигане, добавяйки към тях резистори:


Пробива дупки за звуков изход и залепва динамичната глава:

Добавя звуков превключвател, подобен по предназначение на бутона „Изключване на звука“ на дистанционното за телевизора, така че децата да играят късно вечер:

Той свързва всичко, не забравяйки, че светодиодите са полярни компоненти:
Той добавя батерия и контролер за зареждане, като не забравяте, че и двете са полярни компоненти:
Поправя всичко, което иначе би могло да се движи по време на манипулацията на деца с играчка. Той проверява, уверява се, че всичко работи, и затваря делото, така че нищо да не е затворено, и обратното, да не се разкъсва:


Готов е играчен кораб със светлинни и звукови ефекти.
0
0
0

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...