i.imadeself.com! » удобства » Инструментите »555 миниатюрна акумулаторна бормашина

555 миниатюрна безжична бормашина


Приветствам всички фенове да изработят, днес ще обмислим как да направим въртяща се тренировка на батерия направете го сами, Авторът е използвал мотора, той е доста находчив и произвежда около 6000 об / мин, когато се захранва от 12V, което не е толкова малко. Ако се захранва с 24V мотор, машината може да работи като тренировка, но с такава максимална мощност е по-добре да не се дават големи товари на двигателя. Подобно на 775 мотора, 555 моторът работи на сачмени лагери и има система за принудително охлаждане. В случая авторът адаптира медицинска спринцовка с голям капацитет, в която моторът плътно влезе. Ако се интересувате от проекта, предлагам да го проучите по-подробно!

Материали и инструменти, използвани от автора:

Списък с материали:
- 555 двигателен и сондажен патрон със съединител;
- спринцовка на 100 кубчета (или друг материал за тялото);
- батерия с работно напрежение 12V;
- жак и щепсел от микрофона;
- гнездо за свързване на зарядно устройство;
- шперплат;
- малко ламарина;
- проводници;
- спринцовка с по-малък диаметър и бутон;
- винтове и гайки.

Списък с инструменти:
- чиновнически нож;
- ножовка;
- менгеме;
- тренировка;
- поялник;
- скоби.

Производствен процес домашно:

Първа стъпка. Подготовка на корпуса и инсталиране на двигателя
Първо, ще подготвим случая, в нашия случай това е 100-кубична спринцовка, вътрешният й диаметър е такъв, че моторът 555 лесно се поставя в спринцовката. За да центрирате двигателя вътре, увийте го с шкурка или електрическа лента и го поставете в кутията. Авторът изряза носа на спринцовката с ножовка за метал и проби дупка под вала на двигателя.
Очертаваме също места и пробиваме отвори за монтаж на винтове.Всичко е готово, можете да инсталирате двигателя вътре в корпуса, за това ние запояваме проводници към клемите на двигателя, вкарваме двигателя в корпуса и го закрепваме с винтове. Инсталираме адаптерна връзка на вала на двигателя и към нея вече прикрепяме бормашина. Това е всичко, основната част на тренировката е сглобена, тя вече може да работи от захранването, но нашата версия е безжична.

Стъпка втора Заден капак
Ние правим задния капак на свредлото, за това се нуждаете от лист алуминий или дори стомана, можете да използвате пластмаса, който и да има нещо. Пробиваме в основата на отвора за щепсела от микрофона, с който ще поставим тренировката. Съединител за свързване на батерията е споен към гнездото.Инсталираме и гнездо за свързване на захранване, авторът свързва бутон към този гнездо, който също се намира в корпуса от спринцовка. Ако желаете, можете да направите вход за свързване на захранването, така че тренировката да работи от мрежата.
Този капак ще бъде прикрепен към спринцовката с винтове и гайки, пробиваме съответните отвори за винтовете.

Стъпка трета Платформа за зареждане
Правим платформа за зареждане, върху която ще поставим тренировката за зареждане. Ние правим основата от шперплат и го обрязваме с алуминиева плоча, така че всичко да изглежда спретнато. Инсталираме гнездо в основата и спояваме устройството към него.
Стъпка четвърта Последни щрихи
В края авторът отпечата на принтера красива, според него, шарка и залепена хартия върху свредлото, както и основата.
Също така определено прорязваме прозорците за вентилация в кутията, които ще са необходими за охлаждане на мотора, в противен случай той ще прегрее. Над конете би било добре да инсталирате решетки от метална мрежа, така че нищо да не попадне в монтажа на четката. Отломките бързо ще деактивират компонентите на двигателя.

Това е всичко, сега можете да тествате колата. Авторът лесно пробива домашно направени дупки, а също така работи като диск от бормашина за метал. Този проект може да се счита за успешно завършен, надявам се, че ви е харесала домашната работа и сте намерили полезни мисли за себе си. Успех и творческо вдъхновение, ако решите да повторите това. Не забравяйте да споделите идеите си и домашно приготвените неща с нас!


1
1
1

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
8 коментар
Дмитрий
Да, има такава батерия
Погледнах:
GAONENG GNB 7.4V 600mAh
Е, където е 12V, а няма капацитет, не ти е писнало да държиш бутон! Неа
Авторът
паста за хартия
Изглежда, че хартията няма да издържи дълго! Или не разбирам нещо? Свредло в едната ръка, бутон в другата и без порок по никакъв начин? И нито дума за вида на батерията (между другото, Дмитрий, не е 18650!), Нито за контролера, нито за зарядното! драскотина
Това, че поправихте грешката, е добре, но това не означава, че не е била там. А коментарите, както знаете, след няколко минути вече не се редактират. )
Авторът
Обикновено се избутват в торби, 18650 с 12V конвертор, както го разбирам. Има комплекти с зареждане
Не е известно какъв тип батерия е 12 V, как е инсталирана, как се зарежда. ((
Авторът
тук видяхте тези номера?
дава около 6000 хиляди оборота при захранване от 12V
100 хиляди оборота / сек? Глупости!

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...