i.imadeself.com! » Домашно приготвено домашно »Прехвърлете изображението на дървото със собствените си ръце

Направете сами прехвърляне на изображение към дървото


Здравейте на феновете на занаятчиите, днес ще разгледаме как можете да прехвърлите изображение от снимка към дърво. Всичко се прави доста лесно, но домашно приготвени продукти Оказва се грандиозно. Такъв продукт може да бъде чудесен спомен. Ако се интересувате от проекта, предлагам да го проучите по-подробно!Материали и инструменти, използвани от автора:

Списък с материали:
- принтер;
- отсечете дърво;
- дърводелско лепило;
- .

Списък с инструменти:
- лентова шлифовъчна машина;
- машина за рязане на лента или друг инструмент за рязане на дърва;
- електронен везни.

Домашен производствен процес:

Първа стъпка. Подготовка на фондацията
На първо място, ние ще подготвим основата, тук се нуждаем от ствол на дърво или част от клон. Много е важно дървото да е добре изсушено, в противен случай разрезът на триона ще се напука и продуктът ще се повреди. Изрежете желания детайл с помощта на машина за рязане на лента, циркулярен трион или друг инструмент.

Плоскостите на триона, нарязани, трябва да шлайфате добре, тогава имаме нужда от лентов шлайф или друг. Ако няма шлайф, тогава е напълно възможно да се справите с шкурка.
Стъпка втора Прехвърляне на изображение
На следващо място, ние трябва да подготвим и отпечатаме изображението, имайте предвид, че снимката ще бъде прехвърлена огледално, така че е по-добре първоначално да се отрази на компютъра. На следващо място, отпечатайте снимката на хартия, ще ни е необходим лазерен принтер, защото с мастиленост може да не работи.

Изрязваме снимката с ножици и я персонализираме под рязането, отрязваме излишното. След това се нуждаем от лепило за дървото, намазваме го с триона на триона и лепим снимката отстрани, където е боята.


Когато лепилото изсъхне, се нуждаем от вода, накиснете хартията в нея и след това тя може да бъде почистена на ръка. С малко усилия снимка започва да се вижда на дърво. Сега боята ще бъде фиксирана върху лепилото, което не се разтваря с вода. След това детайлът ще остане да изсъхне.

Стъпка трета обхват
Изображението трябва да бъде запазено, авторът използва епоксидна за такива цели.Взимаме четка и покриваме изображението с епоксид. Резултатът е красиво прозрачно покритие, изображението под него изглежда невероятно. Също така с епоксидна смола е възможно да се намажат всички останали участъци от дърво, така че дървото да не се страхува от вода и нищо да не пада от него.

Това е всичко, сега домашният продукт е напълно готов. Надявам се, че сте харесали проекта и сте намерили полезни мисли за себе си. Успех и творческо вдъхновение, ако решите да повторите това. Не забравяйте да споделите идеите си и домашно приготвените неща с нас!

9.1
8.9
9.2

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
2 коментари
Цитат: alex.kaver
така че мисля, че за трансфера трябва да използвате LUT!

Точно така. А хартията може да се използва от лъскаво списание вместо скъпа фотохартия.
така че мисля, че за трансфера трябва да използвате LUT!

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...