i.imadeself.com! » Ножове и мечове »Необичаен нож, изработен от ножица за метал

Необичаен нож от ножица за метал


студ оръжие все още не е загубила своето значение, войник, въоръжен до зъбите с огнестрелно оръжие, плазма и др. оръжия, винаги ще намери място за нож. Основният атрибут на готвача е нож, бързината и качеството на работа зависят от остротата на ножа му. Самите ние, без да го забелязваме, използваме ножа много пъти на ден. Но истината е, че качеството на ножовете в магазините иска да остави най-доброто. Разбира се, можете да си купите добра, но и това ще струва добре. Също така може да го направи направете го сами, Така че имате възможност да изберете материала на острието, формата, материала на дръжката, а също така той ще ви гордее с извършената работа. Такъв нож е направен от автора на канала YouTube, в долната част на статията ще оставя видеото. От стари ножици за метал той направи офсетов нож, сега има причина да се хвали. Днес ще ви кажа как да направите такъв нож, разбира се, че можете да копирате работата на съветника или да създадете своя собствена скица, като вземете тази работа за основа или дори отстъпите назад и измислите нещо друго.

За производството ще ви трябва:
1. Ножици за метал
2. Шлайф, заточен
3. български
4. Рог или друг източник за закаляване и коване на нож

Стъпка 1. Производство
На първо място, ножицата се разглобява на две половини и се почиства с шлайф. Целият излишък се отрязва от половинките, след това майсторът загрява детайлите и обработва дръжката, като леко я изравнява. Излишната част се отрязва от дръжката, на тази част се придава необходимата форма, за да я фиксира от долната страна на дръжката на ножа. Месинговата лента почива между долната и горната част, след това в дръжката се пробиват дупки, за да се фиксират долната и горната част с нитове. След това ножът се обработва накрая, се извършва втвърдяване и закаляване.

Стъпка 2. Краят

По този начин производството на ножа може да се счита за завършено. И така, от стара ненужна ножица направиха такъв нож. Сега остава да изберем страната на мощността, светла или тъмна. Избирайки светлата страна, ще изрежете продукти, плат, дърво и т.н. Избирайки тъмната страна, ще започнете отчаяно да нарушавате закона, но аз ви съветвам да изберете светлата страна, разбира се, ако не искате да прекарате остатъка от живота си в подземието на Мордор, под надзора на ужасни орки. Това е всичко, благодаря, че гледахте.Ако статията е подходяща, тогава е незабравимо да ви хареса.
4.7
3.8
5.4

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо
4 коментари
Вацлав
Имайки такъв уъркшоп, можете да направите нещо по-интересно и да не губите време за глупости.
Гост Василий
Патенето да пали и разпространява всякакви глупости е по-лесно, отколкото да мислиш и пишеш по същество. Но колко и колко време е изразходвано, докато хората изтеглят и превъртат през всичко това.
Авторът
Този автор не каза
Стъпка 1. Старт.
Стъпка 2 Краят. ))
Само ако са написали с какво са намазали острието, преди да не е ясно с каква термична обработка.

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...