i.imadeself.com! » риболов » инструментална екипировка »Направи сам макара за въдица от парче канализационна тръба

Направи си сам макара за въдици от парче канализационна тръбаЗдравейте рибари, дойде пролетта - откриването на риболовния сезон е в разгара си. Много от вас извадиха въдиците си от магазина. Вероятно всеки от вас има въдици за мухи, които нямат макара.

Направи си сам макара за въдици от парче канализационна тръба


Ако нямате макара, тогава не ходете в магазина за риболов, за да я купите, защото можете да я направите направете го сами, Ако ви е харесало описанието на това домашнонека започнем с гледането на видеото:

Приятен изглед!Инструменти и материали

- Парче канализационна тръба 50 мм
- български
- сешоар или сграда сешоар
- Две дъски
- Файл
- Хартия за емери с различна песъчинка
- маркер
- Владетел

Нека започнем, вземете парче канализационна тръба с дължина 50 мм с дължина около 25 - 30 cm.Видяхме канализационната тръба заедно с трион върху дърво или мелница.За да превърнете тръба в плосък лист, трябва да я нагреете. Ние загряваме тръбата си с газова фенерче или строителен сешоар, трябва да я нагреете внимателно, за да не разтопите детайла.Следващата стъпка е да изправите детайла. Взимаме и го стискаме между две дъски и изчакваме около тридесет секунди, така че детайлът да има време да изстине.След това нарисувайте шаблон върху получения пластмасов лист. Размерите могат да варират, защото - всеки от вас има различни размери въдици.Изрязваме детайла според шаблона с помощта на шлайф. Заготовката може да бъде нарязана с нож, но мелничката е по-лесна.Изрязваме и ъглите с шлайф.Изрязваме и вътрешността на детайла с шлайф или го режем с метален трион.Следващата стъпка е да загреете детайла с газова горелка или строителен сешоар и да го увиете около тръба, която е с малко по-малък диаметър от диаметъра на пръта.Както можете да видите на снимката, макарата седи плътно на въдица. На тази макара можете лесно да навиете въдица с различна дебелина. Макарата може да се шлайфа с шкурка.Без опашка, без везни!

Благодаря ви за вниманието!
4.5
3
1

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...