i.imadeself.com! » удобства » Инструментите »Затваряне на кайма - по-лесно е не къде и не скъпо

Wyme скоби - по-просто не къде и не скъпо

За залепване на дъските заедно, така че след това те да имат равномерна равнина, има специални затягащи устройства, които няма да се налага да използвате никъде другаде. Тоест, получаваме високоспециализиран инструмент. Което подсказва какво трябва да се направи, кое е по-универсално, по-евтино и по възможност много задача. От тези мисли реших да си направя скоби от готови елементи и които могат да се използват повторно на други места.С течение на времето се натрупаха много различни класове и просто дъски. И хрумна идеята да ги залепите в мебелни щитове.


За моите цели, без значение как най-добре пасват тръби и крепежни елементи от системата на джокер, които могат да бъдат закупени във всеки център, продаващ търговско оборудване, мебели бутици и дори в строителни супермаркети. Изобщо не са необходими инструменти. Дори тръби могат да бъдат закупени с различна дължина от 1, 2, 3 метра. Първоначално си представях как точно ще изглежда този дизайн, това, което другите правят, включва наличието на заваряване най-малко, пробивна машина, порок и ъглошлайф за постигане на приемлив резултат. Не го имах и излязох от ситуацията, като замених всичко това:
1) верига
2) фиби M5
3) BU със закопчалки (20 рубли за бр.)
4) парчета въже.
5) комплект мебелни ядки и агнета.
6) триметрова тръба 25мм

Изрязване на тръба с ножовка в 4 части от 75 см, тъй като имам нужда от равен брой сегменти, което обаче ми дава възможност да залепя листовете до 60 см. Започнах да експериментирам (говоря за това във видеото). Веригата дава усилие за затягане на ламелите, но има много степени на свобода, така че е необходимо умение в началото, а за щифта, за да се опитам да отида встрани, по-късно започнах да използвам блок с дупки, който изравняваше цялата подвижност на веригата. Да, дизайнът е по-мобилен от фабричните опции, тъй като няма напълно ухапване на подвижни части, както и фиксиращите елементи се затягат с болт, което от своя страна елиминира износването на фиксиращите скоби, както при скъпите закупени скоби.

Резултатът съвсем ме устройваше


Малко по-късно започнах да увивам тръбите със стреч фолио, така че лепилото от предишна работа да не се намесва и да не се наложи механично да се почиства.
Друг бонус беше, че практически няма ограничение на затегнатите части, тъй като се използва шпилка с диаметър 5 мм. В същото време скобите от този вид, поради по-масивния акцент, имат такова ограничение.


В допълнение към това открих още два начина да използвам моя домашно приготвени, Той е за залепване на пръти с РАЗЛИЧНИ дължини по протежение и в същото време не използвам дълги скоби.И също така за фиксиране на лентите като обикновени скоби, можете да разберете за нюансите на това устройство на моя канал, там има отделно видео.


И сега можете да видите как се е случило „изобретението“ на тези скобиБлагодаря на всички, които са прочели до края и оставят критичните си коментари тук или под видеото.
8
5.1
6

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...