i.imadeself.com! » Steampunk "Електронна цигара" гореща пръчка "направете сами

Направи си електронна цигара "гореща пръчка"


Добър ден на всички! Искам да ви покажа едно от моите творения, д цигара в стил стиймпънк гореща пръчка. Всичките му акцидентен Правя най-вече от импровизирани материали от стари ненужни неща. Така че този път старият съветски миксер намери втория си живот!))) И така добре, la la отиде.От съветската кранче за вода обърнах „гандера“, от който ще направя тялото на електронната си цигара. За удобство, докато частта е голяма, почистих едната страна на хрома и след това отрязах необходимата резервна част домашно.


След това от същия гендер отрязах още една малка част от тръбата, за да разгърна акумулатора в хоризонтално положение и оставих клиромайзера във вертикално положение, като по този начин добавих уникалност към занаята си.

След което започнах да произвеждам псевдоцилиндрови цилиндри, за това взех три резервни части от съветската контактна група и с помощта на електрическа бормашина и игла пила им придадох формата на цилиндри на двигателяза закрепване на цилиндрите реших за болтовете за това, в тялото бяха пробити три отвора за монтиране на цилиндритеЦилиндрите са на мястото си, сега са от шайба от съветски произход!)))) (Честно казано не знам къде е стояла и каква роля е играла), което в идеалния случай е било подходящо за размера на вътрешния диаметър на тръбата на джанта, в която пробих три дупки за бъдещия газопровод, който направих от два милиметра медна жица.
Направи си електронна цигара


След като спойка всички детайли и започна да прави бутон, за да включи цигарата. За да не се отклонявам от темата за "горещия вид", реших да направя бутон под формата на педал за газ, който според мен идеално се вписва в дизайна на моя домашен продукт. Направих подвижен механизъм (мини балдахин) от част от съветската контактна група, която видях наполовина и изписах необходимите канали за свързването им един с друг.


В малка част от сенника направих малък разрез в центъра на частта, в която по-късно ще вмъкна пружината, така че педалът автоматично да се отклони след натискане на бутона

Лостът на педала е направен от латунна ламарина, към която е запоена част от сенника и са направени дупки за болта, за да се натисне точно педала върху бутона, върху който всъщност е прикрепена подложката на педала за газ и, както в шегата, е „внимателно подадена“, за да се даде подходяща форма.

от част на същия „гандер“ направи декоративна псевдо „козирка“ (както при горещо раждане над стъкло), а от друга част на контактната група направи капачка на противоположната част на тялото


Тогава той взе табло за управление на цигари и запое проводниците за по-дълго, така че всички части да могат да бъдат свързани в едно.

След това, както винаги, за да придадете стар вид на вашия занаят, с помощта на пластири от амоняк ние правим патина

И лакирайте леко без ентусиазъм, за да не изтриете патината

Събираме всички детайли, вмъкваме батерията, закрепваме педала и воала "гореща пръчка" е готова!)) Благодаря на всички, които обърнаха внимание на моя домашен продукт. Чао чао!)))
8.3
8.5
8.5

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...