i.imadeself.com! » За деца »Детска площадка и гуми, използвайте разумно

Детска площадка и гуми, използвайте разумно

Днес ще научите как да използвате отпадъчни материали - автомобилни гуми за подреждане на детска площадка.
Детска площадка и гуми, използвайте разумно


Позволявам си кратко въведение. Придвижвайки се из града и най-близките населени места до него, обръщам внимание на детските площадки. В някои дворове имаше нови, наскоро монтирани детски градове с къщи, пързалки, люлки. Те бяха доставени според „програмата“, но, за съжаление, една по една в малко село. Това не е достатъчно дори за селото. Неудобно е както родителите, така и децата всеки ден да минават през цялото село до добър обект. Освен това често за това се налага да пресичате пътя. А за големите градове един сайт на област в никакъв случай не може да бъде достатъчен. Децата от останалите дворове са принудени да играят на разрушени съветски и домашни площадки, чиято украса традиционно е заровена в земните гуми, които в най-добрия случай са боядисани с ярка боя и люлееща се рамка. Мини игрище според мен трябва да има във всеки двор, напълно е възможно родителите да го направят.

За собствените им деца да направят сайт не е много трудно. Няма да ви трябват строителни материали и специални умения, ще се използват обичайните гуми и бутилка от един и половина. С това (и боя) можете да направите светло детско градче.

Днес ще говоря за това как да направя още няколко „черупки“ за детската площадка от автомобилни гуми.

Първият начин. Подвесна люлка във формата на кон, изработена от гуми.


Трябва да маркирате гумата, може би разваляте двойка, докато постигнете желания резултат. Експериментирайте, материалът не е скъп.

Препоръчвам маркиране със сапун или креда. След това отворете гумата, така че да имате седалка, като двете страни завършват в кръгове, които ще станат опори за краката. След това получавате опашката на коня, гърба, тя ще се превърне в една от частите на протектора на гумата. Главата на коня изсъхва, ще се окаже от другата половина на протектора. Схемата е проста.

След това подгответе холката и главата на коня с болтове във формата на буквата G. По-удобна и перфектна форма се получава след подрязване на главата. Ушите и стремето могат да бъдат направени от остатъци от гума и за по-голямо сходство да ги боядисате.

Опашката и гривата, изработени от въжета, са фиксирани през дупки в гумата.


Готовият кон е окачен на щанга от въжетата.

Вторият начин. Гигантски дракон от различни гуми.


За този артикул ще ви трябват повече гуми с различни размери. Размерът варира от опашката до главата.

Вземете лопата и копайте в гуми, като започнете с най-малката в опашката, увеличавайки се по размер, в гривата и след това отново малка, в областта на шията, която отива в главата.

Главата е направена от две големи гуми, като една от тях трябва да бъде нарязана на две части в зигзагообразен шаблон, за да се направят зъби, и след това да се боядиса. От парче гума се боядисва боядисано в червено и се вкарва в устата на дракона.

Две гуми с цветни ириси са фиксирани върху главата.

Цялата конструкция на главата е закрепена към изкопан стълб, с помощта на болтове, а на места просто я приковавате към стълба.

Оказва се така интересен драконКатеренето по него е много по-интересно от самото скачане на гуми. Можете да го оцветите изцяло и да го направите пълноценен китайски символ.


Използвайте поне тези два варианта, за да съживите детската площадка; вие като родители можете да го направите.
10
10
10

Добавете коментар

  • усмихвамусмивкиxaxaдобреdontknowYahooНеа
   шефдраскотинаглупакдаДа-даагресивентайна
   съжалявамтанцувамdance2dance3извинениепомощнапитки
   спиркаприятелидобърgoodgoodсвиркаприпадамезик
   димплясканеCrayдеклариратподигравателендон-t_mentionизтегляне
   топлинасърдитlaugh1MDAсрещаmoskingотрицателен
   not_iпуканкинаказвамчетаплашаплашитърсене
   присмехthank_youтоваto_clueumnikостърСъгласен
   лошоbeeeblack_eyeblum3изчервяванесамохвалствоскука
   цензурираншегаsecret2заплашвампобедаюsun_bespectacled
   ShokРеспектхахаprevedдобре дошълkrutoyya_za
   ya_dobryiпомощникne_huliganne_othodifludзабранаблизо

Съветваме ви да прочетете:

Предайте го за смартфона ...